Mistä hallintarekisteröinnissä on kysymys?

Mahdollisuus osakeomistusten ns. hallintarekisteröintiin on taas ajankohtainen puheenaihe eduskunnan talousvaliokunnan asetuttua hallituspuolueitten äänin tukemaan kauan jumissa ollut hallituksen lakiesitystä, joka mahdollistaisi arvopaperiomistusten hallintarekisteröinnin tietyissä tilanteissa.

Koska hallintarekisteröinti, osakkeiden  säilytysmalllit ja nyt käsillä  oleva lainsäädäntö ovat kauniisti sanottunan kohtuullisen monimutkaisia asioita, olen tehnyt aiheesta lyhyen diaesityksen, jossa koetan avata, mistä on  kysymys (tiettyjä mutkia joudutaan oikomaan, jotta esitys pysyisi siedettävän mittaisena).

Klikkaa siis ensimmäistä diaa ja aloita matkasi arvopaperimarkkinalainsäädännön ihmeelliseen maailmaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s